Hvalpe efter DKJCH Vilslev Kari

DKJCH Vilslev Kari er blevet parret med NUCH, NJCH Bjerkaasens BK- Triac. Hvalpe forventes omkring 1. marts 2019.

Denne parring er en ønskeparring, som vi har rigtig store forventninger til. Begge forældre er klassehunde med et stort potentiale.

Kari har 8 VK placeringer, heraf 3stk. 1.vinder, 3 stk.1. pr. brugsklassen, 1 1. pr. ÅK 1 2.pr. ÅK samt 2 1. pr. UK. Kari blev årets hund  i 2016 med point 365, som er det hidtil højeste. På udstillingssiden har hun fået 2 x exc. BK.

Som jagthund er Kari suveræn, hun arbejder energisk fra start til slut i en god kontakt til fører, som hun elsker at “please”. I hjemmet er hun stille og rolig med en velafbalanceret psyke og venlig sind. Hun har været ualmindelig nem at dressere. Hun kommer ud af en rigtig stærk tævelinie, med suveræne brugshunde 4 generationer tilbage. Kari er naturligvis HD fri og genetisk fri for kendte arvelige sygdomme.

Triac er en af de  mest vindende hunde i Norge. Med 27 VK placeringer, heraf 8 x 1.vinder og sammen med sin mor placeret efter hende som 2. vinder på NM. Triac er desuden norsk udstillings champion.

Triac er en pragtfuld hund med et dejligt temperament og en velafbalanceret psyke og trives også i hjemlige omgivelser. Triac er HD fri ligesom forældre, bedsteforældre, oldeforældre og tip oldeforældre. De har alle HD status:A. Som jagt og prøvehund er han helt suveræn  hvilket også kan ses på hans præmieringer. Han er en ønske partner til vores Kari.

 

Vilslev Kari

Bjerkaasens Triac

 

 

Efterlad en kommentar

Your email address will not be published.


*